Aigües Vic convoca la segona beca de creació artística

El concurs vol afavorir la reflexió entorn el tema de l’aigua

Redacció Osona.com
06 de febrer del 2014
L'empresa Aigües Vic SA, concessionària de l'abastament d'aigua a la ciutat des de 1950, ha convocat la segona Beca de Creació Artística Aigües Vic amb l'objectiu de promoure la creació artística al territori i afavorir la reflexió entorn el tema de l'aigua i, per extensió, del medi ambient en general. La primera edició de la beca es va lliurar l’any passat a “Les veus de l’aigua”, un projecte presentat per Belén Atienza Molina, Bet Parramón Girvent i  Isaac Hurtado Costa.

A la beca s’hi poden presentar persones vinculades a la ciutat de Vic i a la comarca d'Osona per residència, feina o estudis. Els projectes hauran de pertànyer al camp de les arts plàstiques o visuals que siguin exposables en un espai físic, i que reflexionin entorn de la temàtica de l'aigua.

La dotació de la beca és de 3.000 euros i la decisió del treball guanyador serà a càrrec d'un jurat format per representants de l'àmbit artístic i cultural de la ciutat i de l'empresa Aigües Vic SA. L'obra guanyadora s'exposarà a una sala de la seu de l'empresa durant un període de quatre mesos.

Més informació i bases de la beca

Arxivat a