Nens i grups osonencs consolidats comparteixen escenari a l'Esquirol

Gran concert dels alumnes de les escoles de música de Roda, L’Esquirol i Torelló amb Les Tietes Queques, Nyandú i Oques Grasses

Redacció Osona.com
27 de gener del 2014
concert, escola de música, lL'Esquirol, santa maria de corcó, 2014
concert, escola de música, lL'Esquirol, santa maria de corcó, 2014 | Ajuntament de Torelló
El concert, al pavelló de l'Esquirol Foto: Ajuntament de Torelló

El Pavelló Municipal d’Esports de l’Esquirol va acollir aquest dissabte, 25 de gener, el Concert d’Hivern del projecte anual “T.E.R Versions”, en el qual participen l’Escola de Música El Faristol de Roda de Ter-l’Esquirol i l’Escola Municipal de Música de Torelló. En aquesta ocasió, els alumnes de les escoles de música van interpretar temes de grups de la comarca, com ara Oques Grasses, Nyandú i Les Tietes Queques, amb alguns dels seus membres.

Pràcticament mig miler de persones van assistir a la vetllada, en la qual van participar, amb els seus professors, les formacions dels alumnes de les escoles: la batucada, l’orquestra de corda, el conjunt Orff, els grups de sensibilització, l’orquestra de guitarres, els grups de cambra, els combos, els cors petits i grans i el conjunt instrumental de formació avançada.

I cada una d’aquestes formacions va tenir oportunitat de compartir escenari amb algun dels grups convidats, cada un dels quals, de pic o de palada, tenia relació amb alguna de les escoles de música. A tall d’exemple, amb Les Tietes Queques, van versionar “Bailando” d’Alaska y Dinarama o “La chica yeyé” de Concha Velasco; o amb Nandu Orriols de Nyandú van interpretar temes del grup de la Torre d’Oristà, com “Absències” o “Un indret privilegiat”; i amb els Oques Grasses també van tocar cançons, del seu elapé “Un dia no sé com”, com “Fàcil” o “Mare de la ciència”.

El projecte anual “T.E.R Versions” vol fomentar la relació entre els alumnes de les escoles municipals de música i es desplega al llarg del curs amb una sèrie de concerts, repartits al llarg del curs. Els tres concerts previstos per al 2014 seran, a més del “Concert d’Hivern”, el “Concert de Primavera” (5 d’abril al Teatre Cirvianum de Torelló) i el “Concert de Final de Curs” (14 de juny al Teatre Eliseu de Roda de Ter).

El concert s'ha celebrat al pavelló de l'Esquirol. Foto: Ajuntament de Torelló