El Moviment Demòcrata Català celebra la seva primera convenció nacional a Vic

La plataforma que impulsa Josep M. Vila d’Abadal ha programat diverses ponències a l’Espai ETC

Redacció Osona.com
24 de gener del 2014
El Moviment Demòcrata Català, la plataforma política de caràcter independentista i humanista que esperona el president de l'Associació Catalana de Municipis (AMI) i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, celebrarà aquest dissabte, 25 de gener, la seva primera convenció nacional. L’acte es farà a Vic, a l’espai ETC, i s’allargarà tot el dia, des de les deu del matí.

La trobada és transversal i pretén reunir gent amb diverses sensibilitats polítiques. L’objectiu passa per recollir propostes de cara al present i futur polític del país. La iniciativa està oberta a tothom i només cal confirmar prèviament l’assistència, per via telefònica.

En aquest marc, s’han programat tres ponències, que duraran uns vint minuts cada una, al llarg del matí. Cada una d’elles anirà seguida d’un debat en el que hi participarà el públic.

La primera ponència anirà a càrrec de Laura Castel, que parlarà del nou sistema de partits polítics. El regidor de Vic Xavier Farrés prendrà el relleu, amb una xerrada sobre polítiques socials i humanisme. Tancaran la vetllada matinal l’alcalde de Vidrà, Josep Anglada, i el mateix Vila d’Abadal, que tractaran el tema del territori.

Tot seguit, es farà un dinar de treball i, a partir de les quatre de la tarda, es farà un resum de les ponències, amb les corresponents aportacions. Finalment, Vila d’Abadal clourà la convenció.

Programa d’actes

Arxivat a