Ajuden una dona a pujar una taula i, tot marxant, se li emporten un rellotge de 5.000 €

Tres joves protagonitzen d’un rocambolesc furt a Vic

Redacció Osona.com
24 de gener del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns, 20 de gener, tres veïns de Vic, acusats del furt d’un rellotge de la marca Lotus valorat en 5.000 euros. El robatori es va produir a la mateixa casa de la víctima, d’una manera força rocambolesca. De pel·lícula.

Una dona estava fent un trasllat de domicili, al carrer Sant Cosme  i Sant Damià de Vic. En un moment donat, havia de pujar una taula grossa al pis i ella sola no podia. En aquell moment, pel carrer passaven tres joves i no va dubtar en demanar-els ajuda. Els nois, de 19 i 20 anys i un menor, van acceptar amb amabilitat i van pujar el moble.

Un cop a dalt del pis, ja em la feina feta, la senyora, amb una confiança que sorprèn, es va treure el rellotge, el va deixar damunt de la taula i es va anar a rentar les mans al lavabo. Quan va tornar, ja no hi havia ni joves ni rellotge. La víctima assegura que el rellotge costa 5.000 euros.

Un cop feta la denúncia, els Mossos van localitzar els pispes i els van portar a la comissaria per declarar. El menor va ser lliurat als seus pares. Els altres dos detinguts van ser deixats en llibertat amb l’obligatorietat de comparèixer als jutjats quan el jutge ho cregués convenient.
Arxivat a