Embotits Monter, que treballa només per a Mercadona, augmenta les vendes un 7%

L’empresa té una planta a Vic

Europa Press
21 de gener del 2014
L'empresa familiar gironina Embotits Monter, que va tenir els seus inicis a Cassà de la Selva, ha tancat 2013 amb un augment de les vendes del 6,8%, el que s'ha traduït en una facturació de 110 milions. La firma invertirà aquest any sis milions d’euros en finalitzar la segona fase de l'ampliació i dotació tecnològica de la planta de Les Planes d'Hostoles.

Embotits Monter, que produeix exclusivament per a Mercadona sota la marca Hacendado, va iniciar el 2011 un pla d'inversió de 28 milions d’euros amb l'objectiu que el 2017 aquesta planta centralitzés més de la meitat de la producció total de la companyia, ha informat en un comunicat aquest dimarts. Quan finalitzi el present exercici, aquesta empresa especialitzada en la producció d'embotits curats haurà ampliat en 7.000 metres quadrats aquesta fàbrica. A més, té altres tres plantes industrials situades a Sant Jaume de Llierca (Garrotxa), Serinyà (Pla de l’Estany) i Vic.

Alhora, un 80% dels proveïdors de la companyia, que utilitza a al voltant de 300 treballadors, són escorxadors catalans, dels quals aproximadament la meitat són gironins, “de manera que consolida les seves arrels en el territori i dinamitza econòmicament la zona”, defensen des de l’empresa.

“Embotits Monter, que té una quota de mercat del 85% en embotits curats de gall dindi, segons dades Nielsen, prioritza la contractació de personal dels municipis on s'ubiquen les seves fàbriques, i manté una aposta constant en innovació i investigació per crear productes saludables”, explica l’empresa en el comunicat.
Arxivat a