Xevi Pons triomfa a les G-Sèries sobre gel a Andorra

Albert Bosch també participa en un duel de personatges mediàtics

Redacció
13 de gener del 2014
Xevi Pons, amb el seu Mini, a Andorra
Xevi Pons, amb el seu Mini, a Andorra | G-Sèries
Xevi Pons, amb el seu Mini, a Andorra Foto: G-Sèries

Xevi Pons amb un Mini Cooper, va guanyar les dues proves disputades dissabte i diumenge a les G-Sèries , el campionat andorrà d'automobilisme sobre gel. El manlleuenc avança amb força per revalidar el títol assolit l'any passat (la competició està formada per sis curses). David Arroyo (Citroën C4) va ser segon en les dues carreres.

Per altra banda, Albert Bosch va debutar amb força èxit. Ho va fer en la modalitat de duelos on –fora de la competició oficial- es van disputar curses que enfrontaven dos personatges mediàtics. L'aventurer i empresari resident a Tavèrnoles va derrotar el pilot i enginyer Agustí Payà després d'un desempat.

La presència de Bosch a Andorra tenia un doble motiu. Per una banda experimentar la conducció al límit sobre gel –no ho havia fet mai- i, per l'altra banda, estudiar juntament amb Payà el desenvolupament d'una futura motorització elèctrica d'aquest tipus de vehicles.

L'osonenc, que es va adaptar més ràpid a la conducció sobre gel, va guanyar la primera mànega amb facilitat. Tanmateix, l'especialista en cotxes elèctrics va respondre i va igualar el duel. Finalment, al desempat, Bosch va aprofitar una sortida de pista del seu rival quan anava al capdavant per aconseguir el tercer i definitiu punt.

A l'altre duel de mediàtics Jordi Tarrés es va imposar per 2 a 1 a Toni Bou, el seu successor com a gran dominador del trial mundial.

Crònica i classificacions de les curses de les G-Sèries

 
Albert Bosch, en plena competició a Andorra. Foto: G-Sèries
Arxivat a