Tots els vídeos del programa «Divendres» de TV3, instal·lat a Roda de Ter

La figura de Miquel Martí i Pol, els atractius turístics de la zona, la parla de la població i el cavall pintor de Santi Serra, alguns dels temes tractats

Redacció Osona.com
10 de gener del 2014
Santi Serra
Santi Serra

Propostes turístiques

El cavall pintor de Santi Serra

Espai dedicat a la figura de Miquel Martí i Pol

L’equip mòbil del programa “Divendres”, que s’emet cada tarda a TV3, s'ha instal·lat aquesta setmana a Roda de Ter, des de dimarts a dijous, 9 de gener. L’equip d’exteriors del magazine, encapçalat pel presentador Espartac Peran, s’ha emplaçat a la plaça Major, des d’on s’efectuen diverses connexions.

Els col·laboradors habituals de “Divendres” (com l’escriptor Màrius Serra, l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté i la nutricionista Montse Folch) porten a terme els seus espais des d’aquesta localitat osonenca.

El primer programa, aquest dimarts, es va dedicar a la figura de Miquel Martí i Pol, a  través de diferents persones vinculades a l'escriptor. També es van recitar alguns dels seus poemes, acompanyats del saxo de Pep Poblet. Després, l'escriptor Màrius Serra va tornar al programa acompanyat de la seva pissarra per analitzar les peculiaritats de la parla de la gent de Roda de Ter.

Les propostes turístiques de la zona o el cavall pintor de Santi Serra han estat algunes de les propostes dels dies següents.

El magazine de les tardes de TV3, conduït per Xavi Coral i Espartac Peran i coproduït per El Terrat, visita setmanalment un indret de Catalunya.

Màrius Serra analitza les peculiaritats de la parla de la gent de Roda de Ter