1 de 10

Joan Font explica com es va gestar l'imperi de Bon Preu

El Cosidor Digital 2.0 entrevista el propietari del grup alimentari, que també parla de la seva infantesa al municipi de Torelló

per Redacció Osona.com, 9 de gener de 2014 a les 09:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El Cosidor Digital 2.0 ha començat el 2014 amb una nova línia d'entrevistes a personatges de la Vall del Ges. El portal vol deixar testimoni de persones que destaquen en aquests moments per les seves vivències, creativitat o treball. Aquest nou projecte s’inicia amb una entrevista a Joan Font i Fabregó (Torelló 1951), creador i propietari del grup alimentari Bon Preu.


A l’entrevista, Joan Font narra algunes coses de la seva vida: el seu pas per l'escola Rocaprevera, com era el Torelló dels anys 50 i 60 o el treball a la bacallaneria familiar del carrer del Pont, que amb només nou anys s’aixecava de matinada per ajudar el seu pare a muntar la parada de bacallà i pesca salada als mercats d’Osona. També explica els seus viatges per l'Europa dels 70, que el varen inspirar a obrir el seu primer supermercat, que seria la llavor de l'actual grup Bon Preu, una empresa que té 160 punts de venda a Catalunya i que dóna feina a unes 4.000 persones.

 

Participació