La pista de gel del Badanadal de Manlleu assoleix un nou rècord de patinadors

Més de 15.000 persones gaudeixen de les instal·lacions nadalenques, amb el tobogan de gel com a gran estrella | El casal de Nadal i la ludoteca també tenen una gran participació

Redacció Osona.com
08 de gener del 2014
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí.
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí. | Adrià Costa
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí. Foto: Adrià Costa

El bon temps, l’ampliació de dates (enguany es van obrir les instal·lacions una setmana més, coincidint amb el pont de la Puríssima), i el conjunt d’activitats programades durant el Badanadal de Manlleu han aconseguit que la pista de gel assoleixi un rècord històric de patinadors: 15.393 persones. L’increment de patinadors respecte l’any passat ha estat d’un 12%.

El tobogan de gel, amb tres carrils, ha estat l’estrella d’aquesta edició, amb 18.411 baixades en trineu. El tobogan de gel s’ha recuperat atenent a la demanda dels usuaris del Badanadal.

Més de 4.000 nens i nenes han gaudit de la ludoteca i el casal de Nadal, que han augmentat també el nombre d’usuaris respecte l’any passat, i ha comptat amb un espai climatitzat més gran i amb servei de creperia-cafeteria, just al costat de les pistes de gel.

Enguany també hi ha hagut un increment considerable de l’ús de les promocions que l’organització i diferents empreses i entitats oferien als patinadors. El nombre d’usuaris que han patinat gratuïtament gràcies a la campanya de Nadal de l’associació MAB Manlleu ha estat d’un total de 1.907, un 4% més que l’any passat, i la promoció del Club Super3 ha augmentat en un 12% el nombre de participants, respecte la última edició (2.147 socis del club han gaudit de les pistes de gel del Badanadal).

Des de l’organització es valora molt positivament el fet d’haver avançat l’obertura de les instal·lacions del Badanadal, ja que això ha suposat un augment d’usuaris. El fet que en llocs propers s’hi programin activitats destacades, com l'Idea’t a Dalt Vila, l’espai Express a l’edifici de la Cooperativa o el Campament Reial al Passeig del Ter, entre d’altres, fa que els visitants puguin ampliar el seu recorregut i gaudeixin més temps de la ciutat i del comerç de Manlleu.

Les diferents activitats programades de Nadal a Reis també han tingut un alt nivell de participació. L’Ajuntament de Manlleu vol agrair la participació i la col·laboració de totes les entitats i totes les persones que han fet possible aquesta nova edició del Badanadal.

Més informació, al web del Badanadal


Espai Express. Foto: Adrià Costa

--------------------------
Galeries de fotos:

Nadal 2013/14
- Pista de gel
- Espai Express 

Nadal 2012/13
- Trobada Amics del Motor Clàssic
-Concurs de Pintura Ràpida
- Carter reial al barri de Vista-Alegre
- Cursa de Sant Silvestre
- Pista de gel
- Espai Express

Nadal 2011/12
- Trobada de motos antigues
- Patge reial al barri de Vista-Alegre
- Cursa de Sant Silvestre
- Pista de gel
- Espai Express

Nadal 2010/11
-Actes de cloenda (escuma i espectacle)
-Trobada de motos antigues
- Pista de gel
-Brocanters, plaques de cava i pintura ràpida
- Cursa de Sant Silvestre de Manlleu
- Els Pastorets de Manlleu
- Inauguració del Badanadal

Nadal 2009/10
- Antiquaris i brocanters, plaques de cava i pista de gel
- Concurs de pintura ràpida
- Trobada de motos antigues
- Gimcana, nadales i penjada de desitjos
- Pista de gel

Nadal 2008/09
- Cloenda Badanadal
- Badanadal
- Pista de gel
- Taller de Tions

Nadal 2007/08
- Pista de gel

Nadal 2006/07
- Badanadal

Vídeo de la pista de gel

Arxivat a