El primer coworking d'Osona Sud s'inaugura al centre de Tona

L’espai està adreçat a emprenedors, professionals i petites empreses

Redacció Osona.com
08 de gener del 2014
Els germans Santi i Antoni Casas, impulsors del Coworking Tona, primer coworking d'Osona Sud, a les instal·lacions del nou espai. Foto: Monmar Comunicació

Tona compta des del finals de l'any passat amb el primer centre coworking d'Osona Sud. Es tracta de Coworking Tona, un espai adreçat a petites empreses, professionals i emprenedors “que busquen un lloc on poder treballar i desenvolupar les seves activitats i projectes empresarials, col·laborar amb altres professionals i alhora reduir despeses”, comenta Santi Casas, impulsor del centre junt amb seu germà Antoni. La intenció dels promotors és incentivar l'intercanvi de coneixements i contactes entre les empreses residents, seguint la filosofia d'aquest tipus de centres.

El Coworking Tona, ubicat al centre de la població, sorgeix des de la iniciativa privada “davant la mancança d'un centre d'aquestes característiques a municipis d'Osona Sud com Tona, Centelles, Taradell i Seva”, segons Casas. Ofereix als coworkers “unes instal·lacions de 240 m2, molt ben equipades, amb llocs individuals de treball i per a petites empreses i serveis com Internet, telèfon i climatització”, afegeix.

Per tal de promoure les sinèrgies i la cooperació entre els coworkers, el centre ha organitzat una sèrie d'activitats en col·laboració amb les dues empreses que actualment ja hi treballen, Monmar Comunicació, dedicada a la comunicació corporativa, i Gerall Consulting, que encapçala Miquel Allué i especialitzada en l'assessorament empresarial. El programa inclou sessions formatives gratuïtes impartides per experts en l'organització, comunicació i el màrqueting empresarials que estaran obertes a professionals, emprenedors i empreses i al públic en general.

La inauguració de Coworking Tona tindrà lloc el pròxim divendres 17 de gener a les 11 del matí, en una jornada que serà de portes obertes durant tot el dia.
Arxivat a