Abel Casalí i Berta Estregués s'imposen a la Cursa entre Ponts de Roda de Ter

Doblet del Club Atlètic Vic | A la cursa de Sant Esteve hi participen gairebé 300 atletes

Redacció Osona.com
27 de desembre del 2013
Sortida de la cursa Entre Ponts, aquest dijous.
Sortida de la cursa Entre Ponts, aquest dijous. | Josep Maria Montaner
Abel Casalí, del Club Atlètic Vic, es va imposar en categoria masculina. Foto: Josep Maria Montaner

Abel Casalí, del Club Atlètic Vic, va ser el guanyador de la novena edició de la Cursa entre Ponts, que es va disputar aquest dijous, 26 de desembre, a Roda de Ter. El vencedor va signar  un temps de 16’13”. La primera noia, també del Club Atlètic Vic, va ser Berta Estragués, amb un temps de 19’49”.

En la categoria masculina, van completar el podi Joan Ruvireta (CN Vic-ETB), a 14”, i Arnau Turon, a 22”. En la femenina, Núria Peix (CN Vic-ETB) es va classificar en segona posició, a 39”, i Imma Bargalló (Run4You), en tercera, a 1’52”.

A la prova hi van participar 282 atletes. A la cursa sènior es feien dues voltes d’un circuit urbà amb un total de 5 quilòmetres de distància.

La cursa aleví, en canvi, tenia un recorregut de 250 metres pel carrer Bac. Hi van prendre part 18 petits atletes de fins a 7 anys i el guanyador va ser Roger Taulats de l'Associació Atlètica Tona.

Pel que fa a la cursa infantil, de 8 a 11 anys, tenia un recorregut de 750 metres pel mateix carrer Bac. En aquest cas, el guanyador va ser Sergi Taulats, també de l'Associació AtlèticaTona.

Com és tradicional, en la cursa s’entrega una panera a la disfressa més original .Aquets any va ser per al grup de tres corredors que anaven disfressat de Pare Noel amb trineu, de ren i de regal.