El Festival de la Infància de Vic converteix el recinte firal en un gran poblat xinès

El certamen obrirà del 27 de desembre al 3 de gener

Redacció Osona.com
26 de desembre del 2013
Torna el Festival de la Infància de Vic. El certamen dedicat als més petits tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 1, 2 i 3 de gener.

El festival d’enguany convertirà el recinte firal del Sucre en un món màgic ple de dracs que sobrevolen un encantador paisatge xinès. Tot decorat amb elements amb efecte tridimensional.

Aquesta edició, el festival es divideix en diverses zones:

- La cova dels dracs, amb diferent activitats, com un circuit d’aventura amb tirolina, rocòdrom, pistes de handbol, de bàsquet, de tennis, també hi ha hoquei patins, rugbi, i diferents tallers amb els Mossos d’Esquadra i els Bombers.

- El gran poblat mandarí, amb jocs populars xinesos, jocs tradicionals, taller de fanalets, circuit d’slot, vídeo jocs, tallers de reciclatge, de material reciclat, de dracs, joguines sense fronteres, concurs de dibuix de dracs, maquillatge.

- La plaça del poble, un espai circular on si faran tallers i exhibicions amb els Sagals d’Osona, Xanquers de la Xina i tallers de Circ.

- El gran teatre, ambientat com un gran teatre, amb una programació diària d’espectacles i actuacions, musicals, de ball, cançons, pallassos, entre els que destaquen en Marcel Gros.

- I el petit poblat xinès, una gran ludoteca infantil per als menors de 3 anys.

El regidor de Benestar i Família, Xavier Farrés, va destacar en la presentació del programa que “Vic torna a apostar per tenir un festival de la infància amb moltes activitats i molta col·laboració d’entitats esportives i culturals de la ciutat”.

Per la seva banda, Toni Ortiz, president de l’Associació La Creativa, organitzadors del festival, va manifestar la seva alegria per continuar portant aquesta tasca per segon any consecutiu. Pel que fa a l’ambientació dedicada a  la Xina, va comentar que era molt adient per a la quitxalla, ja que “dóna molt de  joc, amb fantasia, dracs...“.

El preu de les entrades serà de 6 euros per a nens de 3 a 14 anys; 4 euros per als més petits de 3 anys i més grans de 14 anys, famílies nombroses i monoparentals: i 3 euros per als jubilats.
Arxivat a