La pista de gel i l'Espai Express, grans atractius del Badanadal de Manlleu

El programa, amb propostes de tot tipus i per a tots els públics, s'allargarà fins havent passat Reis | L'antiga Cooperativa concentra una seixantenta de comerciants

Redacció Osona.com
26 de desembre del 2013
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí.
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí. | Adrià Costa
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí. Foto: Adrià Costa

Enguany, el  Badanadal de Manlleu es va posar en marxa una mica més d'hora, aprofitant el pont de la Puríssima, tal com havien sol·licitat els comerciants. La proposta, amb múltiples activitats, s'allargarà fins havent passat Reis.

La pista de gel, que s'ha eixamplat 100 metres quadrats, torna a ser el gran atractiu durant aquests dies, amb centenars de patinadors. També està molt concorreguda una de les grans novetats d'aquesta edició: el tobogan que s'ha incorporat a la pista de gel, que es pot baixar en trineu. Per altra costat, cal apuntar que la ludoteca ha crescut en dimensió i en oferta d'activitats com tallers de reciclatge, a més d'incorporar un espai de bar. 

Un altre dels plats forts de la programació és la quarta edició de l'Espai Express. A l'edifici de l'antiga Cooperativa, s'hi concentren una seixantena de comerços que exposen un miler de productes de tot tipus, tal i com va comentar Anna Gaja, tècnica d'empresa i comerç, a la presentació del Badanadal : "És un espai que recull tendència i productes de qualitat, per tal que els expositors es donin a conèixer". A més, l'espai gaudeix d'un doble atractiu: "S'hi pot veure l'oferta comercial de Manlleu i s'hi pot comprar al moment", va afegir Gaja.

La voluntat, segons el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Anglada, és que un any més l'espai de la plaça i el seu entorn es converteixin en un "espai màgic perquè en puguin gaudir el poble i la comarca en uns dies que es presten en família". L'objectiu és aconseguir que el temps acompanyi i es puguin igualar les xifres de l'edició anterior , amb 13.000 patinadors i 3.500 persones que van visitar la ludoteca. Per aquest motiu, explica Núria Macià, directora de l'OPE, "s'ha fet un esforç per mantenir les tarifes de preus". 

Atres activitats que es desenvolupen en el marc del Badanadal són l'" Idea't ", que arriba a la seva tercera edició afegint la gastronomia com a plat fort, els Pastorets organitzats per l'Associació Teatre Centre, que repeteixen un any més en les dates nadalenques més assenyalades, una exposició d'arbres de Nadal fets amb material reciclat i la 32a edició del Concurs de Pintura Ràpida.  

Més informació, al web del Badanadal


 
Espai Express. Foto: Adrià Costa

--------------------------
Galeries de fotos:

Nadal 2013/14
- Pista de gel
- Espai Express 

Nadal 2012/13
- Trobada Amics del Motor Clàssic
-Concurs de Pintura Ràpida
- Carter reial al barri de Vista-Alegre
- Cursa de Sant Silvestre
- Pista de gel
- Espai Express

Nadal 2011/12
- Trobada de motos antigues
- Patge reial al barri de Vista-Alegre
- Cursa de Sant Silvestre
- Pista de gel
- Espai Express

Nadal 2010/11
-Actes de cloenda (escuma i espectacle)
-Trobada de motos antigues
- Pista de gel
-Brocanters, plaques de cava i pintura ràpida
- Cursa de Sant Silvestre de Manlleu
- Els Pastorets de Manlleu
- Inauguració del Badanadal

Nadal 2009/10
- Antiquaris i brocanters, plaques de cava i pista de gel
- Concurs de pintura ràpida
- Trobada de motos antigues
- Gimcana, nadales i penjada de desitjos
- Pista de gel

Nadal 2008/09
- Cloenda Badanadal
- Badanadal
- Pista de gel
- Taller de Tions

Nadal 2007/08
- Pista de gel

Nadal 2006/07
- Badanadal

Vídeo de la pista de gel

Arxivat a