Un narcolèptic s'adorm a la barra del «Solisombra»

Dotzena entrega de la websèrie d’humor osonenca, amb Pepo Blasco

per Redacció Osona.com , 19 de desembre de 2013 a les 21:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Un curiós personatge fa anar de bòlit en Hansi i en Popescu perquè es dorm a tot arreu. Un inefable equívoc, fa que es generi una situació d'alt voltatge que requerirà una solució d'emergència molt poc convencional.


És el fil conductor de la dotzena entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquest dotzé capítol, titulat “El narcolèptic", l'actor convidat és Pepo Blasco.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.


A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen actors com Pep Simon, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrieL'equip de 'Solisombra' Foto: Divik

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació