L'eslàlom de l'Escuderia Osona recapta més de 2.000 euros per a la Marató de TV3

Carles Llinàs, Dani Balasch i Ramon Cornet, els vencedors

Redacció Osona.com
16 de desembre del 2013
Marc Batlle, al tram de terra.
Marc Batlle, al tram de terra. | Xavier Sanfeliu
Marc Batlle, al tram de terra. Foto: Xavier Sanfeliu

L’Escuderia Osona ha organitzat aquest diumenge, 15 de desembre, un eslàlom en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives. En total, s’han recaptat 2.039,22 euros.

La prova ha tingut lloc al Circuit d’Osona. Jornada esplèndida, amb força sol i molta afluència de públic disposat a contribuir a la causa solidària. Els diners que s’han recollit han sortit de les inscripcions dels pilots i d’unes urnes on els espectadors que ho han desitjat han dipositat el seu donatiu. Tant els treballadors de l’Escuderia Osona com tots els oficials han treballat de manera desinteressada.

L’eslàlom era similar al que ja es va celebrar el passat mes de setembre però amb algunes novetats: s’havia ampliat el traçat tant d’asfalt com de terra, i hi havia una nova categoria que nomes era d’asfalt. En total, s’han fet quatre mànegues de cada categoria.

A la prova hi han participat una cinquantena de pilots (alguns en dues categories), molts d’ells habituals d’altres especialitats com l’autocròs o els ral·lis. Entre aquests, cal destacar la presència de Carles Llinàs, recent proclamat campió català de ral·lis de terra, i Marc Batlle, que havia estat campió d’Espanya d’autocròs, tots dos de l’Escuderia Osona. De fet, els pilots de l’Escuderia Osona, com a bons coneixedors del terreny, han estat els grans dominadors de la prova.

La categoria d’eslàlom mixt (asfalt i terra), en l’apartat de vehicles, ha estat molt ajustada i s’ha decidit en l’última passada. El vencedor ha estat Carles Llinàs, amb el mateix vehicle que ha guanyat el campionat català (Mitsubishi Lancer Evo X), seguit de Raül Illamola, amb qui ha compartit el liderat durant tota la vetllada. El podi l’ha completat Dani Balasch, fent així el ple de l’Escuderia Osona en els tres primers llocs. En aquesta categoria hi han participat 29 pilots.

Menys concorreguda ha estat l’especialitat d’eslàlom mixt amb Car Cross, amb quatre pilots. Els dos primers llocs també han estat ocupats per pilots de l'escuderia osonenca: en primer lloc, Ramon Cornet, que s’ha imposat a Marc Batlle, tot un campió a la terra, que s’ha classificat segon.

En la categoria d’eslàlom sobre asfalt, amb 16 pilots, s’ha imposat amb autoritat Dani Balasch, que feia així doblet al podi. La segona posició ha estat molt disputada i, finalment, se l’ha emportada Nil Boixeda, també de l’Escuderia Osona. El tercer classificat ha estat Josep Codinach, de PCR Sport.

Sorteig per al GP Kàrting de la Marató

En finalitzar la prova, just abans del repartiment de premis, s’ha fet el sorteig de 10 places per participar al Gran Premi Kàrting de la Marató, que es farà al Circuit d’Osona el proper diumenge, 22 de desembre.

Els números premiats són els següents: 4.631, 5.802, 4.390, 5.133, 9.134, 8.987, 6.742, 323, 2.991 i 5.364.

Més informació i classificacions, al web de l'Escuderia Osona

Arxivat a