Els comerciants de Vic feliciten el Nadal amb un videoclip

Els mateixos botiguers apareixen cantant a la gravació | Els beneficis de la iniciativa es destinaran a Osona contra el Càncer

Redacció Osona.com
17 de desembre del 2013
Vídeo Nadal CentreVic
Vídeo Nadal CentreVic

L'associació de comerciants CentreVic va estrenar aquest dilluns, 16 de desembre, el primer videoclip de Vic i de Nadal que s'ha fet mai a la ciutat cantat i interpretat pels propis comerciants. L’acte es va fer a dos quarts de dues del migdia al Cinema Vigatà de Vic i va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep M. Vila d’Abadal.

El gerent de CentreVic, Roger Noguer, ha explicat que "es tracta d’un gest d’estimació del comerç cap a la ciutat i la seva gent".  I ha afegit: "També volíem ressaltar la part humana del comerç, d'aquelles relacions més personals, d'aquells vincles que s'estableixen entre els clients i els comerciants". En aquest sentit, també ha destacat la bona acollida que la iniciativa ha tingut entre el públic en general.

L'entitat ha implicat a més de 80 persones. CentreVic ha encarregat la lletra de la cançó a Enric Puigdesens, compositor i professor de l'Escola de Música de Vic, i la realització del videoclip a David Conill, creador i realitzador audiovisual de curtmetratges.

El vídeo, d'uns quatre minuts de duració, reflecteix amb música pop nadalenca l'estima dels comerciants cap a la ciutat i explica com es viu el Nadal a Vic. Es mostren una trentena d'establiments comercials de la ciutat, amb els botiguers cantant la cançó.

El vídeo es pot visionar des d'aquest dilluns mateix al web de CentreVic. Els diners que es recullin amb les descàrregues als aparells mòbils es destinaran a l'associació Osona Contra el Càncer.

Pere Trasserra, Roger Nogué, Jordi Subirana i Josep Maria Vila d'Abadal brindant després de l'estrena del videoclip. Foto: Adrià Costa
Arxivat a