Abel Casalí i Anna Capdevila guanyen la cursa solidària David Piedrabuena

La prova de Manlleu va reunir uns 180 corredors | Es van recaptar 2.100 euros per a la Marató

Redacció Osona.com
16 de desembre del 2013
178 atletes van participar a la cursa-
178 atletes van participar a la cursa- | Josep Maria Montaner
Uns 180  atletes van participar a la cursa. Foto: Josep Maria Montaner

Abel Casalí va ser el guanyador de la tercera edició de la cursa solidària David Piedrabuena, que destina la seva recaptació a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurogeneratives. En la categoria femenina, la vencedora va ser Anna Capdevila. La cursa va estar marcada per la boira i el fred.

La prova, de 10 quilòmetres, va reunir uns 180 corredors i porta el nom d'un boxejador de la ciutat que està pendent d'uns trasplantaments. Els organitzadors són el Hook School Club Boxa Manlleu amb la col·laboració del Club Olímpic i l'Ajuntament de Manlleu. En total, es van recollir 2.139,35 euros per a la Marató de TV3.

Casalí es va imposar amb contundència, signant un temps de 34 minuts i 52 segons. La segona posició se la van disputar a l’esprint Eduard Pascal i Josep Mas. El primer va arribar a 1 minut i 32 segons de Casalí.

Pel que fa a les dones, Capdevila també va guanyar amb autoritat i va fer els 10 quilòmetres amb un temps de 44 minuts i 45 segons. El podi femení el van completar Núria Martínez, a 1 minut i 16 segons, i Laura Aumatell, a 2 minuts i 2 segons.