El PP vol trencar el bipartidisme de Prats amb Jesús Cañas

El partit presenta un nou candidat a les municipals

Redacció Osona.com
16 de desembre del 2013
Actualitzat el 30 d'octubre del 2014 a les 8:42h
Jesús Cañas.
Jesús Cañas. | Adrià Costa
Miquel Vilalta, Jesús Cañas, Emma Salarich i Joan Antoni López, aquest divendres a la seu del PP a Vic. Foto: Adrià Costa

El PP treballa a tota velocitat per tenir la maquinària ben greixada quan arribin les eleccions municipals a Osona, l’any 2015. El partit ja té Emma Salarich com a més que previsible cap de llista a Vic i Miquel Vilalta, president comarcal, a Manlleu. Fa uns dies també va presentar Francisco Ribas com candidat a Tona.

La setmana passada va ser el torn del nou candidat del partit a Prats de Lluçanès: Jesús Cañas. La presentació es va fer a la seu comarcal del partit, a Osona.

Cañas ja fa uns anys que resideix a Prats, on ha estat president del club de futbol. Abans vivia a Les Franqueses del Vallès. En aquesta població del Vallès ja va ser regidor del PP i fins i tot va arribar a assumir tasques de govern.

Tal com va explicar a la seva presentació, Cañas vol trencar el bipartidisme que s’ha instal·lat a l’Ajuntament de Prats, on ERC i CiU s’han intercanviat les alcaldies.

Jesús Cañas. Foto: Adrià Costa