El Consell Comarcal fomenta la recollida selectiva de vidre

Durant les festes de Nadal es distribuiran 7.200 bosses a 38 ajuntaments

Redacció Osona.com
12 de desembre del 2013
Manel Romans, vicepresident primer del Consell Comarcal d’Osona, i Toni Serrat, director del Consorci de Residus, mostrant la bossa Foto: Consell Comarcal d'Osona

El Consell Comarcal d’Osona, en la seva línia de fomentar la recollida selectiva de residus , vol incidir particularment en la recollida de vidre. Més ara, que s’acosten les festes nadalenques.

Amb aquesta finalitat i amb finançament d’Ecovidrio, s’han fet unes 7.200 bosses per repartir entre la població. Es tracta d’una bossa adequada per guardar els envasos de vidre i portar-los fins el contenidor.

Les bosses s’han distribuït entre els 38 ajuntaments de la comarca on el Consell Comarcal efectua la recollida a través de l’empresa Recollida de Residus d’Osona, SL, segons el cens de cada municipi. Cada un dels ajuntaments repartirà les bosses entre els veïns de la manera que cregui més convenient: a través dels comerços de proximitat, coincidint amb actes de les festes nadalenques, als usuaris de les deixalleries...

Amb aquesta iniciativa es pretén augmentar la recollida selectiva en dates en què el consum de vi i cava augmenta considerablement i el nombre d’ampolles és molt superior a la resta de l’any.