Vic inaugura un centre per a gent gran i les noves instal·lacions del Tupí

Els dos actes comptaran amb la presència de la consellera Neus Munté i l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal

Redacció Osona.com
12 de desembre del 2013
Doble inauguració aquest dissabte, 14 de desembre, a Vic. A dos quarts de dotze del matí, s’estrenarà el Centre de Serveis per a Gent Gran Sant Jordi, al carrer del Remei, 42. Una hora més tard, serà el torn de les noves instal·lacions del menjador social El Tupí, situades al carrer Pellaire Dolcet, s/n. Els dos actes comptaran amb la presència de la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, i de  l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal.

El Centre de Serveis per a Gent Gran Sant Jordi és un espai dissenyat per donar resposta a les iniciatives i a les necessitats de les persones grans. És un servei que té un doble objectiu, per una banda, promoure un envelliment actiu i saludable i, per l’altra, promoure una atenció integral de les persones grans en situació de dependència.

Per la seva banda el menjador social El Tupí és un dels recursos que forma part de la Xarxa Alimentària de Vic. És un servei  que proporciona àpats elaborats i un entorn socialitzador, de forma temporal, a persones que presenten situacions de necessitat per a la subsistència.
Arxivat a