1

Un amic militar que s'ha canviat de sexe destarota en Hansi de «Solisombra»

Onzena entrega de la websèrie d’humor osonenca, una mica pujada de to

per Redacció Osona.com , 11 de desembre de 2013 a les 18:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La quotidianitat al bar d'en Hansi es veu trencada per la visita al bar d'un antic company de "mili", el cabo Pérez Burrull, un extremat militarista que, pel que sembla, amb els anys ha canviat de bàndol.


És el fil conductor de l'onzena entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquest onzè capítol, titulat “El passat canvia de sexe", l'actriu convidada és Mercè Puy.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.


A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen actors com Pep Simon, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrieL'equip de 'Solisombra' Foto: Divik

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació