Marina Comas se'n va a treballar a Alemanya al nou capítol de «Solisombra»

Desena entrega de la websèrie d’humor osonenca

Redacció Osona.com
07 de desembre del 2013
Marina Comas, a 'Solisombra'
Marina Comas, a 'Solisombra'


Una noia de setze anys explica a en Hansi i en Popescu que se'n va a treballar a Alemanya, perquè ara és el que toca. El que passa és que se'n va sola, anunciant-ho a tothom a través del Facebook i amb un estrany concepte del que és Alemanya.

És el fil conductor de la desena entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquest desè capítol, titulat “Estat: me’n vaig a Alemanya a currar’, els actors convidats són Marina Comas i Miquel Crivillers.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen actors com Pep Simon, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrie



L'equip de 'Solisombra' Foto: Divik