El Badanadal de Manlleu reforça l'Espai Express i incorpora un tobogan de gel

Les activitats s'allarguen una setmana i comencen aquest divendres | L'antiga Cooperativa concentrarà 60 comerciants que exposaran més d'un miler de productes

Roger Font
04 de desembre del 2013
Josep Maria Anglada, Núria Macià i Anna Gaja, aquest divendres a la presentació del Badanadal.
Josep Maria Anglada, Núria Macià i Anna Gaja, aquest divendres a la presentació del Badanadal. | Adrià Costa
Josep Maria Anglada, Núria Macià i Anna Gaja, aquest divendres a la presentació del Badanadal. Foto: Adrià Costa

L'Ajuntament de Manlleu va presentar ahir, 3 de desembre, el Badanadal, en un acte a la tarda a l'Espai Express. Josep M. Anglada, regidor de Promoció Econòmica i de Ciutat, Núria Macià, directora de l’OPE, i Anna Gaja, tècnica d’empresa i comerç, van ser els encarregats d'exposar què trobaran els visitants que s'acostin a la plaça Fra Bernadí durant el mes de desembre i la primera setmana de gener. 

La voluntat, segons Josep Maria Anglada, és que un any més l'espai de la plaça i el seu entorn es converteixi en un "espai màgic perquè en pugui gaudir el poble i la comarca en uns dies que es presten en família". L'objectiu és aconseguir que el temps acompanyi i es puguin igualar les xifres de l'edició anterior, que va gaudir de 13.000 patinadors i 3.500 persones van visitar la ludoteca. Per aquest motiu, explica Núria Macià, "s'ha fet un esforç per mantenir les tarifes de preus". 

D'entre les activitats que any rere any s'hi han pogut anar realitzant, l'edició d'enguany compta amb novetats com la incorporació d'un tobogan per a la pista de gel, la qual s'eixampla 100m2, i la ludoteca, que també creix en dimensió, en oferta d'activitats com tallers de reciclatge, a més d'incorporar un espai de bar. 

El plat fort és la quarta edició de l'Espai Express. A l'edifici de l'antiga Cooperativa, s'hi concentraran una seixantena de comerços que exposaran un miler de productes de tot tipus, tal i com comenta Anna Gaja, "és un espai que recull tendència i productes de qualitat" per tal que els expositors es donin a conèixer. A més, l'espai gaudeix d'un doble atractiu: "S'hi pot veure l'oferta comercial de Manlleu i s'hi pot comprar al moment", afegeix Gaja.

El tret de sortida de més de 20 dies d'activitats es farà aquest divendres 6 de desembre amb l'encesa de llums de Nadal coincidint amb el Mercat Medieval de Vic. Una coincidència que, segons Josep Maria Anglada, és bona per la comarca ja que l'oferta manlleuenca és complementària al Mercat. El Badanadal s'allargarà fins al 7 de gener.

Per últim, les altres activitats que es desenvoluparan en el marc del Badanadal són l'"Idea't", que arriba a la seva tercera edició afegint la gastronomia com a plat fort, els Pastorets organitzats per l'Associació Teatre Centre, que repeteixen un any més en les dates nadalenques més assenyalades, una exposició d'arbres de Nadal fets amb material reciclat i la 32a edició del Concurs de Pintura Ràpida.  

Més informació, al web del Badanadal


 
--------------------------
Galeries de fotos:

Nadal 2012/13
- Trobada Amics del Motor Clàssic
-Concurs de Pintura Ràpida
- Carter reial al barri de Vista-Alegre
- Cursa de Sant Silvestre
-Pista de gel

Nadal 2011/12
- Trobada de motos antigues
- Patge reial al barri de Vista-Alegre
- Cursa de Sant Silvestre
-Pista de gel

Nadal 2010/11
-Actes de cloenda (escuma i espectacle)
-Trobada de motos antigues
-Pista de gel
-Brocanters, plaques de cava i pintura ràpida
- Cursa de Sant Silvestre de Manlleu
- Els Pastorets de Manlleu
- Inauguració del Badanadal

Nadal 2009/10
- Antiquaris i brocanters, plaques de cava i pista de gel
- Concurs de pintura ràpida
- Trobada de motos antigues
- Gimcana, nadales i penjada de desitjos
- Pista de gel

Nadal 2008/09
- Cloenda Badanadal
- Badanadal
- Pista de gel
- Taller de Tions

Nadal 2007/08
- Pista de gel

Nadal 2006/07
- Badanadal

Pista de gel a la plaça Fra Bernadí. Foto: Adrià Costa
Arxivat a