La neu obliga a escurçar la Volta a Osona Clàssic Ral·li

Xavier Fageda i Joan Jordan guanyen la prova

Redacció Osona.com
02 de desembre del 2013
Un dels vehicles participants a la plaça Fra Bernadí de Manlleu.
Un dels vehicles participants a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. | Josep M. Montaner
Un dels vehicles participants a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. Foto: Josep M. Montaner

Xavier Fageda i Joan Jordan, amb un Seat 124, van ser els guanyadors de la vuitena edició de la Volta a Osona Clàssica Ral·li. Van completar el podi Manel Roura i Xavier Masachs, amb un Fiat 131, i, en tercera posició, Toni Sansa i Kike Peralta, amb un Seat 127.

La neu que va caure al Ripollès va sorprendre l’organització, que va haver de suspendre el darrer tram, entre Sant Joan de les Abadesses i Sant Pere de Torelló, de 99 quilòmetres i que havia de recórrer Vallfogona, Vidrà, Olot i el coll de Bracons. A més, la neu també va fer acte de presència, de manera feble, en alguns altres trams, com el de Collsuspina o Alpens-Les Lloses, i els participants van haver de suportar temperatures de 7 graus negatius.

En total, es van poder disputar 11 dels 12 trams previstos, per les carreteres d’Osona, amb incursions al Bages, el Ripollès i la Garrotxa. La sortida i l'arribada es va fer a Manlleu.

La Volta, organtizada pel Clàssic Motor Club del Bages, s'ha consolidat dins del calendari de ral·lis de regularitat a Catalunya i va comtpar amb la participació d'equips francesos, catalans i de l’Estat espanyol. En aquesta ocasió, hi van participar 120 vehicles, el límit permès per l’organització.

Classificació de la Volta a Osona

Arxivat a