Mossèn Jordi Castellet publica el primer llibre

L’antic rector de Sant Hipòlit elabora una guia espiritual per a l’any litúrgic

Redacció Osona.com
26 de novembre del 2013
Portada i contraportada del llibre de Jordi Castellet.

Mossèn Jordi Castellet i Sala, qui fins el 2012 fou rector de Sant Hipòlit de Voltregà, Vinyoles, Orís i Saderra i col·laborador habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com, publica el seu primer llibre, amb el títol "Déu per a pensar. I. Mateu. Cicle A". L’autor presentarà l’obra el proper diumenge, 1 de desembre, a les dotze del migdia a Sant Hipòlit, a la sala d’actes de la rectoria. A l’acte, hi haurà ocasió per a conversar amb el capellà  i de poder-li demanar dedicatòries als exemplars que estaran a la venda aquell dia a la mateixa sala d'actes Sant Hipòlit.

El llibre ha estat elaborat com una guia espiritual per a l'any litúrgic que comença el mateix primer diumenge d'advent, 1 de desembre. Conté setanta-cinc comentaris als evangelis del diumenge, cadascun estructurat en dues pàgines vistes, de manera que, d'un cop d'ull, hom es pot situar ràpidament. De fàcil lectura, lletra ampla i entenedora, que ha de ser assequible a una gran majoria de públic.

Com a subtítol, encara que no aparegui en l'edició, el llibre vol prendre el sentit "de l'humor a l'amor" perquè cada comentari s'encapçala amb una anècdota o un acudit, per tal de posar en context vital el que s'està contemplant. “L'humor, el bon humor, és símptoma d'una bona salut mental, espiritual i psicològica. Per això, aquell que estima té bon humor i el qui té bon humor sol estimar”, diu l’autor.

El llibre es distribuirà per Internet, demanant-lo en la pàgina de Facebook "Déu per a pensar" o bé al telèfon 93 857 03 03, així com en alguna llibreria de la plana de Vic i del Monestir de Montserrat.