L'escenògraf Joan Josep Guillén clou els Dijous de l'Òmnium

Conferència a Manlleu

Redacció Osona.com
26 de novembre del 2013
Joan Josep Guillén serà el protagonista de tancar el cicle de conferències dels Dijous de l’Òmnium. Serà el proper dijous, 28 de novembre, a les vuit  del vespre, a la Biblioteca Municipal de Manlleu.

“Guillén escenògraf: del teatre del ‘Centro’ a l’Òpera de Los Angeles” és el títol d’aquesta conferència tant especial on el mateix Guillén, veí de Manlleu,  i també pintor i dibuixant, farà una pinzellada de com ha esdevingut la seva carrera professional com a escenògraf.

Joan Josep Guillén és sens dubte un dels artistes amb més recorregut internacional que mai hagi donat la comarca d’Osona. Per a ell l’art és un mitjà de comunicació. Ha dedicat gran part del seu temps a la premsa, l’escenografia i la pedagogia, i sempre s’ha interessat  per  tots aquells temes considerats incòmodes.

Aquesta conferència és fruit de l’acord de col·laboració que en els últims anys han desenvolupant l’Ajuntament de Manlleu i Òmnium Cultural Osona, amb el clar objectiu de promoure nous espais d’interès cultural.
Arxivat a