L'exconvicte Dani «el Rojo» repassarà a Manlleu la seva agitada vida

De toxicòman i atracador de bancs a assistent personal i guardaespatlles de personatges com Messi o Rosario

Redacció Osona.com
14 de novembre del 2013
L’Associació Music Cultural Rock House ha programat una xerrada molt particular per al proper dissabte, 16 de novembre, sota el nom de “Viu!!! Rock and Roll sense drogues”. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda a Can Puget.

El protagonista de la vetllada serà Dani “el Rojo”, que farà un repàs de la seva agitada vida. Es tracta d’un delinqüent dels anys vuitanta i noranta de Barcelona, expolitoxicòman i exatracador de bancs, que després de passar diversos anys a la presó va començar a refer la seva vida de la mà del músic Loquillo, qui el va fitxar per portar el seu marxandatge.

Posteriorment, ha exercit d'assistent personal i de guardaespatlles de personatges mediàtics com Andrés Calamaro, Rosario i Messi entre d'altres. Dani “el Rojo” s’ha convertit en un personatge mediàtic sobretot després de publicar les seves memòries en tres llibres: “Confesiones de un gángster de Barcelona”, “El gran golpe de un gángster de Barcelona” i “Mi vida en juego”.

L’Associació Rock House organitza al llarg de l’any campanyes i activitats per transmetre al públic un missatge clar de “no a les drogues”. Amb la xerrada del proper dissabte dia 16 volen incidir en aquest tema des d’una experiència narrada en primera persona. L’Ajuntament de Manlleu col·labora en l'organització d’aquesta activitat en el marc del programa ATERRA, el pla comunitari per a la prevenció de les drogodependències.
Arxivat a