El conseller de Sanitat queda acorralat al bar de «Solisombra»

Setè capítol de la websèrie d’humor quotidià produïda a Osona, amb l'aparició estelar del cuiner Nandu Jubany

Redacció Osona.com
13 de novembre del 2013
Solisombra, setè capítol
Solisombra, setè capítol

 
El conseller de Sanitat visita un hospital. Una manifestació en contra de les retallades l’obliga a ell i tota la seva comitiva a tancar-se dins del bar d'en Hansi, configurant una peculiar cabina dels germans Marx amb vuit persones.

És el fil conductor de la setena entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals.

En aquest setè capítol, titulat "Acorralat", hi ha uns quants actors convidats: Pep Simon, Núria Casas, Siliva Nogueras, Marc Freixanet, Xevi Font i Valentí Martí. També cal destacar l'aparició puntual del cuiner Nandu Jubany.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen actors com Abel Folk, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrie



L'equip de 'Solisombra' Foto: Divik