Guillem Fernàndez i Laia Andreu guanyen la multitudinària Córrer per Córrer de Manlleu

La prova registra un nou rècord de participants, amb 481 atletes

11 de novembre del 2013
Els tres primers classificats
Els tres primers classificats | Adrià Costa
Laia Andreu, aquest diumenge a la Córrer per Córrer de Manlleu. Foto: Adrià Costa

Aquest diumenge, 10 de novembre, es va disputar a Manlleu la 22a edició de la cursa Córrer per Córrer, amb rècord de participants, en concret, 481. Els guanyadors van ser Guillem Fernández (CA Berga) i Laia Andreu (Haglofs), en les categories masculina i femenina respectivament.

Guillem Fernández, de Balsareny, va marcar un temps de 33 minuts i 44 segons. A dos segons, es va classificar el corredor de Prats de Lluçanès Jordi Uró (CA Berga), i tercer, el torellonenc Jordi Alsina (L’Esportiu), a nou segons.

Pel que fa a la categoria femenina, l’atleta de Vilalleons Laia Andreu va parar el cronòmetre als 39 minuts i 17 segons. Van completar el podi, a molta distància, Marisa Zapata (Oson@corre), de les Masies de Voltregà, amb un temps de 44 minuts i 28 segons, i la manlleuenca Iolanda Huertas, amb 45 minuts 8 segons.

Aquesta cursa té 10 quilòmetres i se celebra cada segon diumenge de novembre. La sortida  és a les 10 del matí i el seu recorregut transcorre per un circuit nou que voreja el riu Ter en direcció La Gleva i Sant Hipòlit.

No es donen premis ni trofeus, i al final de la prova tothom és obsequiat amb un esmorzar.

Classificacions de la cursa

Jordi Alsina liderant la cursa, a pocs kilòmetres de l'arribada, amb Guillem Fernàndez, el vencedor, i Jordi Uró, que va completar el podi. Foto: Adrià Costa