Un mort per arma blanca en una baralla davant d'una empresa càrnia de Vic

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones, una d’elles acusada de l’agressió

Redacció Osona.com
08 de novembre del 2013
Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home a Vic després que s’hagués produït una baralla en la que hi van participar sis o set persones. Els fets es van produïr pocs minuts després de tres quarts de tres de la tarda d'aquest divendres, a l’exterior de l'empresa Càrniques Montronill de Vic, ubicada al polígon les Casasses.
 
A conseqüència de la baralla una de les persones va morir després de ser agredit amb una arma blanca. La víctima és un veí de Vic.

Segons sembla, un dels treballadors de la càrnia, d'origen indú, va sortir del seu torn de feina i a fora es va trobar amb sis o set persones (també indús o paquistanesos) que l'esperaven i el van apallissar. Els agressors no eren treballadors de la càrnia, segons ha assegurat a Osona.com el gerent de Càrniques Montronill. A la batussa, l'agredit es va defensar i un dels agressors va resultar mort. En un principi, els seus companys se'l van emportar en cotxe un cop ja estava mort.

L'arma que va causar la mortal agressió no pertany a Càrniques Montronill, ha afirmat el gerent de l'empresa. Els Mossos estan buscant l'arma homicidi per resoldre el cas.

Els Mossos han detingut quatre persones relacionades amb l’homicidi i investiguen els graus d’implicació de cadascuna d’elles en els fets. Una d'elles, segons ha confirmat un portaveu de la polícia autonòmica en aquest diari, està acusada de la mortal agressió. De moment, no ha transcedit el motiu de la baralla.
 
L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central s’ha fet càrrec del cas.
Arxivat a