Tots els vídeos del «Divendres» de TV3, al seu pas per Seva

La fundació astronòmica Esteve Duran, la parla del territori i la figura d’Àlex Crivillé, alguns dels temes tractats

Redacció Osona.com
07 de novembre del 2013
Divendres, a Seva
Divendres, a Seva

Catalunya, terra de motos: poc abans que acabi el mundial de Moto GP que pot guanyar Marc Márquez, el programa parla amb Àlex Crivillé. grans figura del motociclisme, que viuen a Seva.

L’equip mòbil del programa “Divendres”, que s’emet cada tarda a TV3, s'ha instal·lat aquesta setmana a Seva. L’equip d’exteriors del magazine, encapçalat pel presentador Espartac Peran, s'ha emplaçat a la plaça de l'Església, des d’on s'han efectuat diverses connexions.

Els col·laboradors habituals de “Divendres” (com l’escriptor Màrius Serra, l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté i la nutricionista Montse Folch) han portat a terme els seus espais des d’aquesta localitat osonenca.

La importància de la fundació astronòmica Esteve Duran, la figura d’Àlex Crivillé i els principals racons i tradicions d’aquest municipi, entre altres temes, han marcat el pas de “Divendres” per Seva.

El magazine de les tardes de TV3, conduït per Xavi Coral i Espartac Peran i coproduït per El Terrat, visita setmanalment un indret de Catalunya.

Paraules en ruta: en Màrius Serra explica com parlen a Seva.

La Fundació Esteve Duran de Seva és un referent en el món de l'astronomia. Durant 10 anys ha tingut el telescopi més gran de Catalunya i col.labora en investigacions amb centres d'astronomia d'arreu del món.