Una cooperant molt sensual destarota el «Solisombra»

Sisè capítol de la websèrie d’humor quotidià produïda a Osona, amb Marta Parramón

per Redacció Osona.com , 6 de novembre de 2013 a les 18:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 

Una cooperant d'una ONG intenta fer entendre a en Hansi les excel•lències de pertànyer a una d'aquestes organitzacions. Entre els dos s'inicia una autèntica batalla dialèctica que transpira tensió argumental i...sexual?

És el fil conductor de la sisena entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals.


En aquest sisè capítol, titulat "L'atac de les ONG's", l'actriu convidada és la Marta Parramón.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen actors com Abel Folk, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrieL'equip de 'Solisombra' Foto: Divik

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació