L'OAR Vic inaugura les instal·lacions amb un partit de veterans

El matx entre Vic i Manlleu es va emmarcar en els actes del Dia Mundial de la Salut Mental

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2013
Els equips de l'OAR, fent una bonica composició.
Els equips de l'OAR, fent una bonica composició. | agfotografia.com
Els equips de l'OAR, fent una bonica composició. Foto: agfotografia.com 

L’OAR Vic va inaugurar el passat dijous, 31 d’octubre, les reformes fetes a les seves instal·lacions esportives. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i el bisbe de Vic, Romà Casanova. També es va comptar amb la presència del president de l’OAR Vic; Toni Serrat; el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el delegat del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; i el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet.

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, durant el seu parlament, va voler destacar la tasca que es fa al club com a model d’integració i exemple de les futures generacions. Per la seva banda, el bisbe de Vic va defensar el suport a la infància i a la joventut i va posar de relleu els valors de la convivència i l’esforç. Per últim, Toni Serrat, va destacar que després d’aconseguir totes aquestes millores a les instal·lacions del club,  cal “retornar aquesta gratitud a la ciutat”.

Exjugadors del la UE Vic i l'AEC Manlleu Foto: Albert Alemany

Les reformes han consistit en substituir el camp d’herba natural per gespa artificial i, a la vegada, s’ha fet el nou sistema d’il·luminació. El cost total d’aquestes obres ha estat de 400.000 euros, que ha assumit íntegrament l’Ajuntament de Vic.

El club esportiu OAR Vic compta amb un projecte esportiu que es basa en la integració i en fomentar l’esport dins els valors de l’esforç, dedicació, constància i compromís amb l’equip, entre altres. Actualment, l’entitat esportiva compta amb més de 450 jugadors de diferents edats.

Un partit de velles glòries

Coincidint amb la inauguració i en el marc de la programació d’activitats organitzada en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental a Osona , la vetllada es va rubricar amb un partit de futbol entre veterans de la UE Vic i de l’AEC Manlleu. Va ser un derbi molt emocionant i també un acte de retrobament entre grans jugadors que havien format part dels dos clubs en diferents èpoques.

El Manlleu es va imposar al Vic (5-2) amb gols de Siscu, Florido, Barnils, Godayol i Edu Torra. Per part del Vic, els gols van ser de Casca i Cesc

Abans del partit es va llegir un manifest contra l'estigma de les malalties mentals. Així mateix, el públic va poder participar en un sorteig d'un dinar per a dues persones a la Masia del Montseny de Viladrau i d'una samarreta del Barça signada per Lionel Messi, gentilesa de FCB Escoles. El guanyador va ser Guillem Aumatell.

Més informació del partit

Cartell del partit


 
Els guanyadors de la samarreta signada per Messi i un dinar per a dues persones a la Masia del Montseny de Viladrau. Foto: Albert Alemany
Arxivat a