El matrimoni Hamani i Benhmbarka guanya el Cros de Calldetenes

La prova compta amb 350 atletes

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2013
Sortida de la cursa masculina amb el guanyador, Mohamed Benhmbarka al capdavant. | Adrià Costa
Sortida de la cursa masculina, amb el guanyador, Mohamed Benhmbarka al capdavant. Foto: Adrià Costa

La 59a edició del Cros de Calldetenes, que es va celebrar aquest diumenge 3 de novembre, va reunir un total de 352 atletes.  Els vencedors en les categories sèniors van ser Mohamed Benhmbarka i Ouafaa Hamani. Es dóna la circumstància que els dos guanyadors són matrimoni i del mateix club, l’AA Catalunya.

El nou circuit d’enguany ha estat molt ben valorat en general pels participants, segons l’organització. Els tres primers classificats de les curses sènior l'han considerat com a un circuit dur però adient per a una cursa de cros.

A la cursa sènior masculina hi van participar 18 atletes. Benhmbarka va parar el cronòmetre en 25 minuts i 44 segons. El van acompanyar al podi Omar Oughzif (JA Sabadell) i Ibrahim Ezzaydouini (FC Barcelona), que van arribar a 18 i 36 segons del guanyador. En la 14a posició, i com a primer atleta local, es va classificar l’alcalde de la població, Marc Verdaguer.

En la categoria sènior femenina, amb cinc participants, Hamani va marcar un temps de 21 minuts i 48 segons. En segon lloc, a 18 segons, es va classificar Inna Lebedieva (CA La Sansi), i en tercer, Laia Andreu (del CA Vic), a 45 segons.