Francesc Freixer i Teresa Pons s'imposen amb autoritat a la Duatló de Tavèrnoles

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2013
Ela participanta a la duatló de Tavèrnoles. instants deprés de la sortida.
Ela participanta a la duatló de Tavèrnoles. instants deprés de la sortida. | Josep Maria Montaner
Marc Casanova, Francesc Freixer i Èrik Díaz al podi de la Duatló de Tavernoles. Foto: Josep Maria Montaner

Francesc Freixer, en la categoria masculina, i Teresa Pons, en la femenina, es van imposar amb autoritat a la quarta edició de la Duatló de Tavèrnoles, que es va disputar aquest diumenge, 3 de novembre. Els vencedors van marcar un temps d’1 hora, 21 minuts i 40 segons, i 1 hora 47 minuts i 50 segons respectivament.

El podi masculí el van completar Èrik Díaz i Marc Casanovas, que van arribar a 2 minuts 30 segons i 3 minuts 30 segons de Freixer. En la categoria masculina, la segona posició va ser per a Montse Aranda, a 2 minuts 36 segons de Pons, i la tercera, per a Núria Lauco, a 3 minus 22 segons.

La cursa, amb uns 150 atletes, tenia un primer tram de sis quilòmetres a peu, un segon de 20 quilòmetres amb BTT i el tercer, el final, de tres quilòmetres més a peu. La prova està organitzada pel Club Natació Vic-ETB.