Quim Vila amenitzarà el Correllengua a Santa Eulàlia de Riuprimer

La vetllada també inclou una castanyada popular

Redacció Osona.com
30 d'octubre del 2013
Aquest divendres, 1 de novembre, arriba a Santa Eulàlia de Riuprimer el Correllengua i la Castanyada. La programació tindrà el músic i humorista Quim Vila com a gran atractiu.

Així, a partir de les sis de la tarda, a la Casa de Cultura, hi haurà concurs Picalletres per a totes les edats (tres categories, amb premis per als guanyadors). A les nou del vespre, es farà la lectura del manifest del Correllengua 2013 i l’explicació de la situació del català a les Illes, a càrrec de Marcel Pich, del Comitè de Solidaritat amb la lluita dels docents de les Illes. La vetllada continuarà a un quart de deu, amb la lectura de poesies de Miquel Martí i Pol, a càrrec del Club de Lectura.

I finalment, a dos quarts de deu, arribarà la cloenda, amb Quim Vila, que oferirà l’espectacle humorístic de cançó irònica “Algun altre suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?”

Hi haurà servei de bar i castanyes durant tota la vetllada. Entrada gratuïta amb bo d'ajut per a la caixa de resistència en solidaritat amb la vaga de docents pel català a les Illes.

Els organitzadors de la festa són l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer i el Punt Jove El Cucut.

Cartells i manifest