Un nuvi carregat de dubtes s'esplaia a «Solisombra»

Cinquè capítol de la websèrie d’humor quotidià produïda a Osona

per Redacció Osona.com , 30 d'octubre de 2013 a les 13:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La relativa tranquil·litat d'en Hansi i en Popescu al bar es veu alterada per l'entrada d'un nuvi a punt de casar-se. Un nuvi que té algun "petit" dubte.


És el fil conductor de la cinquena entrega de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals.

En aquest cinquè capítol, titulat "Visca els nuvis!", els actors convidats són Jacob Valltramunt i Josep Font. El capítol, com ja ens tenen acostumats els guionistes, té un desenllaç inesperat.


Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen actors com Abel Folk, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Recull de capítols emesos

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrieL'equip de 'Solisombra' Foto: Divik

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació