Els treballadors municipals de Torelló pacten el conveni després de dos anys

L’acord s’ha rubricat aquest dilluns

Redacció Osona.com
29 d'octubre del 2013
La signatura del conveni ha anat a càrrec dels representants del comitè d'empresa amb Santi Vivet i Manel Romans. Foto: Ajuntament de Torelló

Aquest dilluns s’ha signat el conveni col·lectiu del personal laboral i les condicions de treballs del personal funcionari de l’Ajuntament de Torelló. L’acord, al qual s’ha arribat després d’un llarg període de negociacions, ha estat rubricat per l’alcalde, Santi Vivet, el regidor de Recursos Humans, Manel Romans, i els representants del comitè d’empresa.

En el ple municipal del mateix vespre es van aprovar els dos acords. El nou conveni té una vigència fixada fins al 31 de desembre de 2015.

Manel Romans explicava que les negociacions “han estat llargues -dos anys- a causa de les condicions canviants” i considera que, ateses les circumstàncies, “és un bon conveni”, ja que “intenta minimitzar l’impacte dels decrets del govern central que han estat molt durs”.

El regidor també destaca la repercussió que tindran les noves condicions laborals en la ciutadania ja que, “a partir de l’1 de gener, les oficines d’atenció al ciutadà estaran obertes el dilluns a la tarda per donar servei a les persones que no els vagi bé d’anar-hi els matins”.
Arxivat a