Ernest Ausiró i Leire Fernández guanyen la primera edició de la Trail del Bisaura

Bona participació, amb més de tres-cents corredors

28 d'octubre del 2013
Ernest Ausiró (dorsal 403) es va imposar a la cursa de 44Km.
Ernest Ausiró (dorsal 403) es va imposar a la cursa de 44Km. | Josep Maria Montaner
Ernest Ausiró (dorsal 403) es va imposar a la cursa de 44Km. Foto: Josep Maria Montaner

Bona participació a la primera edició del Trial del Bisaura, que es va disputar aquest diumenge amb sortida i final a Sant Quirze de Besora. La cursa –que tenia tres recorreguts d'11, 20 i 44 quilòmetres- va reunir un total de 325 corredors.

Les victòries masculines van ser per a Jordi Uró (11 km), Pep Prats (21 km) i Ernest Ausiró (44 km). Pel que fa a la femenina, les vencedores, en les mateixes distàncies, respectivament, van ser Núria Vidal, Xènia Pallarès i Leire Fernández.

En la categoria reina, el torellonenc Ernest Ausiró va marcar un temps de 4 hores 32 minuts i 30 segons. Van completar el podi Manel Amor i Javier Eras, que van arribar junts a la meta, a 2 minuts 54 segons del vencedor.

Més clara va ser la victòria en la categoria femenina, amb la basca de 15 anys Leire Fernández, que va parar el cronòmetre a 5 hores 12 minuts i 28 segons. En segon lloc, a més de 40 minuts, va arribar Núria Fernández, i en tercer, a 46 minuts, Judit Franch.