Els amants de les maquetes de tren se citen a Sant Vicenç

La Trobada Internacional de Modelisme Ferroviari de La Vall del Ges es complementa amb una mostra de vehicles clàssics de transport, camions i autobusos

Redacció Osona.com
27 d'octubre del 2013
Una de les maquetes de tren de la trobada.
Una de les maquetes de tren de la trobada. | Josep Maria Montaner
Una de les maquetes de tren de la trobada. Foto: Josep Maria Montaner

El pavelló municipal de Sant Vicenç de Torelló acull aquest cap de setmana, dies 26 i 27 d'octubre, la IV Trobada Internacional de modelisme Ferroviari de la Vall del Ges. Una trobada consolidada que atreu gran nombre de públic per ser de les poques que s'organitzen a tot l'Estat espanyol. La iniciativa està organitza l'associació Amics del Ferrocarril de Torelló, Gesfer, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló i la Federació Catalana d'Amics del Tren.

Una exposició de maquetes modulars a escala i una fira d'elements ferroviaris ocupen l'interior del recinte durant els dos dies. La mostra es complementa amb una exposició a l'exterior de vehicles clàssics de transport, camions i autobusos, que s’ha fet durant el matí del dissabte.

Els assistents poden gaudir d'un servei gratuït d'autobús clàssic de l'estació de Torelló al pavelló municipal amb els viatges d'anada i tornada simultanis per poder assistir al certamen i al mercat setmanal del diumenge.

Galeries de fotos:
- Trobada de Modelisme Ferroviari i vehicles clàssics de transport, 2013 (J. M. Montaner)
- Trobada de Modelisme Ferroviari i vehicles clàssics de transport, 2011 (X. Sanfeliu)