David Guapo porta els seus monòlegs al Cirvianum de Torelló

La reposició de "Viatge en el temps" del grup Xarxa completa la programació del cap de setmana

Redacció Osona.com
24 d'octubre del 2013
David Guapo serà al Kursaal divendres
David Guapo serà al Kursaal divendres
David Guapo

El Teatre Cirvianum de Torelló presenta, aquest cap de setmana, una oferta doble i ben diferenciada. Per una banda, divendres, els monòlegs del conegut David Guapo i el seu espectacle ‘#Quenonosfrunjanlafiesta’. I diumenge, reposició del muntatge amb el qual el grup Xarxa de Torelló va celebrar el seu desè aniversari, “Viatge en el temps”.

David Guapo va ser el monologuista revelació del 2011 amb la seva aparició al programa televisiu “El Club De La Comèdia”. Des d’aleshores, ha sovintejat les seves aparicions a la televisió en programes com “Buenafuente”, “El Hormiguero”, “El Club de la Comedia”, “Nuevos cómicos” de Paramount Comedy, tot i que, paral·lelament, porta més de 10 anys actuant en directe, on sempre sorprèn amb material inèdit.

Al Cirvianum, David Guapo presentarà el seu nou monòleg titulat  ‘#Quenonosfrunjanlafiesta’, una aposta segura on l’humor, la música i la improvisació es barregen en un espectacle únic per a tots els públics. David Guapo combina diàleg i música, ja que les seves actuacions són autèntics intercanvis d’impressions amb els espectadors. L’espectacle es podrà veure divendres a partir de les nou del vespre.

D’altra banda, diumenge, a les sis de la tarda, es presentarà la reposició de l’espectacle del grup Xarxa, “Viatge en el temps”, estrenat l’estiu passat amb motiu del desè aniversari del grup. L’obra és un recorregut pels muntatges que el grup ha signat al llarg de la seva trajectòria.

En aquests 10 anys, el grup Xarxa ha produït més de 15 espectacles protagonitzats per més de 50 actors i actrius cadascun. Per commemorar aquesta fita els responsables de la companyia van decidir "viatjar en el temps" i reviure diferents aventures d’alguns espectacles de la seva trajectòria artística: com ara viatjar en el vaixell d’Ulisses, entrar a la cambra funerària d’una reina egípcia, compartir la taula rodona amb el rei Artús, participar en la creació de la flauta màgica de Mozart i algunes sorpreses més.

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a