Un gran acte al teatre Victòria de Barcelona homenatjarà Miquel Martí Pol

La vetllada es farà l’11 de novembre, el dia que es compleix el desè aniversari de la mort del poeta | Hi participaran intel·lectuals i artistes com Lluís Llach, Lluís Soler, Emma Vilarassau i Antoni Bassas, entre d’altres.

Redacció Osona.com
23 d'octubre del 2013
El proper 11 de novembre farà 10 anys que ens va deixar Miquel Martí i Pol. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol s’homenatjarà el poeta en un gran acte solidari al Teatre Victòria de Barcelona, que portarà per nom “10 anys recordant Miquel Martí i Pol”.

L'homenatge inclourà música, lectures poètiques, interpretació i també l'aixecament d'un castell a càrrec de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la projecció d'un audiovisual sobre Roda de Ter, poble de Miquel Martí i Pol. La direcció de l'espectacle és de Josep Maria Mestres, i la llista d'actors i músics participants es molt potent: Jordi Boixaderas, Lluís Homar, Nina, Pere Arquillué, Antoni Bassas, Nora Navas, Mercè Sampietro, Lluís Soler, Emma Vilarassau, Lluís Llach, Sílvia Bel, Julio Manrique, Marta Marco, Rosa Novell, Llol Beltran, Abel Folk, Pep Anton Muñoz, Titot o Clara Segura, per citar-ne alguns.

Els ingressos obtinguts de la taquilla es destinaran a la recerca sobre l'esclerosi múltiple -malaltia que patia Martí i Pol- a través de la Federació Internacional d'Esclerosi Múltiple . Els diners serviran per dotar el Premi de recerca en Esclerosi Múltiple.

Compra d’entrades

Arxivat a