Els clients del comerç de Manlleu expliquen què i per què ho compren

Redacció Osona.com
17 d'octubre del 2013
El comerç de Manlleu ha iniciat una nova i sorprenent campanya, “Manlleu Causa Afecte”, que pretén emocionar i buscar el rerefons de cada compra. Tots sabem que darrere de qualsevol compra hi ha una història, gran o petita, especial o quotidiana, una experiència, una emoció. El comerç de Manlleu vol donar a conèixer aquestes històries: un detall per a un familiar que viu lluny, el berenar per al nét, un marc on guardar una fotografia especial...

L'element principal de la campanya és un vídeo on es recullen imatges i entrevistes fetes a Manlleu, a clients d'establiments comercials. Les imatges que apareixen als cartells de la campanya són imatges preses a Manlleu, de gent de carrer que estaven realitzant les seves compres i van acceptar col·laborar.

La campanya té web propi, un espai on a més de veure el vídeo de campanya les persones amb ganes de participar activament podran crear el seu propi cartell de campanya. Des de l'OPE (Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu) i els comerços s'anima a la ciutadania a fer-se una foto en comerços de Manlleu, explicar amb una frase el perquè de la seva compra i compartir-ho al web o bé a les xarxes socials. Als comerços adherits a la campanya s'hi trobarà també una "llibreta d'emocions" on tothom qui vulgui podrà deixar per escrit la seva història, la seva experiència o el per què de la seva compra.

“Manlleu Causa Afecte” vol ser una campanya participativa, on el client és el màxim protagonista. Els perfils utilitzats per la campanya a les xarxes socials sónd:

- Facebook: Manlleu m'agrada
- Twitter: @manlleumagrada
- Etiqueta de campanya: #ManlleuCausaAfecte
Arxivat a