Budapest Strings inaugura el cicle de Grans Concerts a l'Atlàntida

La gran orquestra hongaresa actua aquest diumenge a la tarda

Redacció Osona.com
17 d'octubre del 2013
Budapest Strings
Budapest Strings | L'Atlàntida
Budapest Strings Foto: L'Atlàntida

Budapest Strings, l’orquestra més reconeguda d’Hongria i una de les més importants d’Europa, serà l’encarregada d’obrir el proper diumenge, 20 d’octubre, el cicle Grans Concerts 2013-2014, Festival Internacional de Música de Vic , que ofereix el teatre l’Atlàntida. El concert es farà a las sis de la tarda.

Aquesta orquestra de corda, de genuïna tradició centreeuropea, presentarà obres del gran repertori clàssic vienès i música hongaresa en la més pura essència. La Petita Serenata Nocturna de Mozart i la Dansa hongaresa núm. 5 de Brahms, entre altres peces de gran valor musical, s’interpretaran al llarg del concert a fi de mostrar que la tradició i la popularitat no han d’estar renyides amb la qualitat artística. Aquest concert compta amb el patrocini del Club ProMúsica, una plataforma ciutadana integrada per empresaris i professionals liberals de la comarca que vol contribuir a la difusió de la música clàssica a Vic.

La programació d’aquest cap de setmana al teatre vigatà es complementa amb "Big Mama 25 anys & Taller de Músics All Stars en concert", que es farà divendres, 18 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre. La gran dama del blues celebra 25 anys de trajectòria artística acompanyada d’alguns del millors intèrprets del Taller de Músics. Una ocasió immillorable per recórrer el repertori més brillant i intens del blues, de la mà d’una artista osonenca molt estimada per al públic.

Més informació del concert de Budapest String

Més informació i compra d'entrades


Big Mama Foto: Adrià Costa
Arxivat a