Vic i Girona col·laboren en la promoció turística de les dues ciutats

La proposta contempla l’obertura de dues exposicions

Redacció Osona.com
16 d'octubre del 2013
Anna Erra i Coralí Cunyat, a Girona Foto: Ajuntament de Vic L’alcaldessa accidental i regidora de Turisme, Anna Erra, i la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, van presentar ahir al matí la campanya promocional de Vic a Girona en el marc d’un intercanvi promocional entre les dues ciutats. Així, s’ha instal·lat una exposició sobre els valors turístics de la ciutat de Vic a l’Oficina de Turisme de la Rambla de Girona. La mostra es podrà visitar fins al 3 de novembre i, d’aquesta manera, s’estarà a la ciutat durant el període de Fires de Sant Narcís.

L’altra part de la campanya consistirà en la promoció de la ciutat de Girona a Vic. Seguint el mateix model, s’instal·larà una exposició sobre els atractius turístics de Girona a l’Oficina de Turisme de Vic. La mostra es podrà visitar a la capital d’Osona del 25 de novembre al 15 de desembre i coincidirà amb un dels esdeveniments vigatans més populars: el Mercat Medieval de Vic.

Durant el temps que durin les exposicions també se cediran marquesines d’autobusos a Girona per fer promoció de la ciutat de Vic i viceversa. La promoció de la ciutat de Girona a Vic se centrarà en la campanya de Nadal.

Anna Erra va remarcar que “a partir de l’obertura de l’Eix vam creure important des de Vic obrir-nos a Girona, i de seguida vàrem trobar un bon acolliment”. Per la seva banda, Coralí Cunyat va destacar que l’origen d’aquesta promoció conjunta sorgeix a partir de “l’obertura de l’Eix Transversal, que coincideix també amb l’arribada del TAV a Girona”, que ofereix, va afegir, “una enorme possibilitat de promocionar les ciutats mútuament”.
Arxivat a