Detingut a Gurb un veí de Terrassa per un robatori violent a Manresa

El lladre va sostreure una bossa de mà a una anciana d'una estrebada i va fugir en cotxe per l'Eix

ManresaInfo.cat
15 d'octubre del 2013
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat dijous, 10 d'octubre, un home de 30 anys i i veí de Terrassa (Vallès Occidental), com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.
 
Aquest dia, als volts de les nou de la nit, una dona d'edat avançada va patir un robatori violent al carrer Primer de Maig de Manresa. Segons la víctima, se li va apropar una persona pel darrera i d'una forta estrebada li va sostraure la bossa de mà. Quan els mossos van arribar al lloc, diversos testimonis els van donar la descripció del lladre i del vehicle amb el qual havia fugit.
 
Immediatament es va muntar un dispositiu que va permetre localitzar l'autor del l'estrebada en una benzinera de l'Eix Transversarl, en terme municiapl de Gurb. Inicialment, el detingut va facilitar una identitat falsa als agents. Posteriorment es va saber que ho havia fet perquè no tenia permís de conduir. Tot apunta que, durant el trajecte de Manresa a Gurb, el lladre havia llençat per un pont la bossa de mà sostreta.
 
El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia següent a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.