CCOO promou una caminada contra l'atur

La iniciativa unirà Vic i Manlleu

Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2013
Presentació de la caminada, amb Miquel Sànchez, secretari general de CCOO Osona Foto: CCOO Osona

CCOO d’Osona ha organitzat una caminada per al diumenge, 27 d’octubre, sota el lema “Marxa contra l’atur i pel treball digne”. Amb aquesta iniciativa, el sindicat vol donar una sortida, d’una manera diferent, al rebuig a la situació actual, marcada per la crisi i l’atur, per deixar constància del drama humà que representa i sobretot per exigir solucions a qui ens governa. “No és cert que no s’hi pugui fer res o que el que s’ha de fer és més i més retallades. Hi ha altres solucions viables que no es tenen en compte”, expliquen des del sindicat.

La caminada té 10 quilòmetres i es farà entre Manlleu i Vic. Els participants sortiran a les deu del matí de la plaça Fra Bernadí i tenen prevista l’arribada als volts de les dotze del migdia a la rambla del Passeig.

Aquesta setmana, el sindicat s’ha reunit amb diferents entitats i partits polítics, demanant el seu suport. A data d’avui, ja hi ha confirmada l’adhesió d’Òmnium Cultural, ADSO, IAC, ICV , EUiA, SI, ERC i PSC.

De manera paral·lela, CCOO ha convocat una Assemblea d’Aturats d’Osona, el 15 d’octubre a Vic a les 6 de la tarda al Parc de Somoto, i també el 22 d’octubre a Manlleu, encara en lloc per concretar.

Manifest de la caminada

Cartell de la caminada

Arxivat a