El barri de la Calla de Vic celebra les festes

El Tiet arribarà el divendres

Redacció Osona.com
09 d'octubre del 2013
Un dinar popular, el passat diumenge, 6 d’octubre, va donar el tret de sortida de les festes del barri de la Calla a Vic. Les activitats s’allargaran fins al proper dia 20.

Entre les propostes, destaca la tradicional arribada del Tiet del barri, al pont de Queralt, el proper divendres a les nou del vespre.

PROGRAMA D'ACTES

Diumenge, 6 d'octubre
A 2/4 de 2 del migdia, dinar al pati de l'escola del Sagrat Cor. Havent dinat, joc del Quinto.

Dimarts, 8 d'octubre
A 2/4 de 9 del vespre, xerrada i exposició de documents gràfics sobre l'aiguat de l'any 1863 a l'ACVic. És el dia que es compleixen 150 anys del desastre.

Dijous, 10 d'octubre
A 2/4 de 10 de la nit, espectacle de varietats al bar de l'Atlàntida. Amb Nenmagem, La Patilla, Godai Garcia, Tast Tub i Estripart. Fi de festa amb DJou.

Divendres, 11 d'octubre
A les 9 del vespre, arribada del Tiet del barri al pont de Queralt. A 2/4 de 10, cercavila fins a la rambla del Mèder. A les 10, sardinada gratuïta i ball folk amb Les Sueques. Fi de festa d'Arròs amb Furri.

Dissabte, 12 d'octubre
A les 10 del matí, bicicletada familiar des de la plaça Josep Màrquez per la via verda. A 3/4 d'1, inauguració del parc de la marededéu de la Guia.
A les 5 de la tarda al Casal Guiteras, campionats de parxís i de botifarra. A 2/4 de 9,
botifarrada i actuació de dansa. A les 10 concert de Boys Damm.

Diumenge 13 d'octubre
A quarts de 9 del matí, despertada general. A les 9 a la plaça de Josep Màrquez, xocolatada. A les 10 al parc d'en Jaume Portell, jocs de cucanya. A 2/4 d'11, Campionat mundial de bitlles catalanes. A la 1 del migdia, vermut a la plaça de Josep Màrquez.

Diumenge 20 d'octubre
A 2/4 de 10 del matí, des de la capella de la Guia, caminada
Arxivat a