Vic acull un concurs de forja i ferrament

Ponència especial de Scott Lamperta i Gaspar Castelijns

Redacció Osona.com
09 d'octubre del 2013
Vic acull per primera vegada el concurs de Forja i Ferrament de Catalunya, els dies 11, 12 i 13 d'octubre, que ja passa per la 20a edició i que s'anomenarà concurs "Ciutat de Vic". L’organització va a càrrec de l’Associació de Ferradors de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, qui facilita les instal·lacions del recinte firal El Sucre.

A l’edició d’aquest any hi participa el ferrador americà i eminència Scott Lampert, a qui es podrà veure durant tota la jornada de divendres i la tarda de dissabte. Lampert delectarà els assistents amb la seva experiència i saber professional ,amb la conferència: “Proporcions, principis i equilibri; comprensió i il·lustració pràctica del casc i l extremitat del cavall”. L’acte comptarà a més, amb l’assistència del veterinari espanyol de gran prestigi, Gaspar Castelijns, qui donarà una conferència dissabte 12 al matí.

Al concurs hi participen ferradors professionals i amateurs de tot l’estat espanyol. L’acte pretén impulsar la recuperació de les tècniques de la forja de ferradures i el ferrament de cavalls. L’esdeveniment és atractiu per a tots els públics ja que es mostra un ofici en el seu àmbit més tradicional i aconsegueix ésser un referent a territori nacional.

Més informació

Arxivat a