La corrupció de l'alcalde esquitxa la websèrie «Solisombra»

Osona.com emet el segon capítol de la producció osonenca, dirigida per David Conill i amb els actors Pep Miràs i Albert Salarich | Les escenes, en clau d’humor, transcorren en un bar

Redacció Osona.com
08 d'octubre del 2013
Solisombra, segon capítol.
Solisombra, segon capítol.


Aquest dilluns, 7 d’octubre, s’ha emès el segon capítol de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals.

En aquest segon capítol, titulat "Polítics, policies i altres mentides", els actors convidats han estat Joan Roura i Jordi Casadevall, que interpreten dos policies secrets que investiguen un cas de corrupció al bar d'en Hansi. Un cas de corrupció on hi ha involucrat el mateix alcalde de la ciutat.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. A “Solisombra” intervenen, a més de Joan Roura i Jordi Casadevall, actors com Abel Folk, Marina Comas o Quim Vila. Amb guions de Joan Capdevila i música de Pep Sala, “Solisombra” s’afegeix a les tres websèries catalanes que fins ara s’han produït.

Més informació de la websèrie

Aneu al web de la websèrie



L'equip de 'Solisombra' Foto: Divik
Arxivat a